Sokeroinnit


Brasilialainen 65€

Brasilialainen (3-6vko) 48

Bikinilinja 29€

Bikinilinjan muotoilu 39€

Brassi + kainalot (3-6 vko) 53€

Biksu+kainalot 34€

Kasvot 15€

Kädet 40€

Selkä 50€

Rinta tai vatsa 29€

Sääret tai reidet 35€

Sääret (3-6vko) 30€

Sääret+reidet 60€

Sääret+reidet (3-6vko) 50€

Kainalot 20€

Brassi+kainalot+sääret tai reidet 78€

Bikinilinja+kainalot+sääret tai reidet 69€

Jalkahoidot


 Jalkahoito 75min 59€ 

Kylvetys, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkaus,viilaus, lakkaus sekä rentouttava hieronta 

Hemmottelujalkahoito  90min 69€ 

Kylvetys, jalkaterien ja säärten kuorinta, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus ja rentouttava hieronta 

Pikajalkahoito 30min 30€ 

Kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito


Jalkahoito ja varpaankynsien geelilakkaus  79€


Hieronnat


Rentouttava kokovartalohieronta & kuivaharjaus

30min    35€

60min    65€

Kuumakivihieronta

30min    40€

60min    70€

Kasvohoidot


BIOLINE on italialainen ammattikosmetiikkasarja, joka sisältää monipuolisen valikoiman moderneja kotihoito- ja hoitolatuotteita. BIOLINE käyttää tuotekehityksessään alan viimeisimpiä bioteknologisia tutkimustuloksia jalostamaan ja parantamaan luonnosta saatavien tehoaineiden vaikutuksia. Tuotteet valmistetaan ilman parabeeneja sekä väriaineita ja ne sisältävät vain luonnollisia kasviöljyjä.

Puhdistava Pura+ 79€ 75min 

Puhdistaa ihoa ja tasapainottaa talin eritystä. Hoito sopii epäpuhtaalle iholle, akneiholle sekä rasvoittuvalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, tehoseerumin imeytyksen, naamion ja loppuvoiteen. 

Kosteuttava Aqua+ 79€ 75min 

Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Hoito sopii kuivalle iholle, herkälle iholle sekä pintakuivalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin imeytyksen, hieronnan sekä loppuvoiteen.  

Herkän ihon rauhoittava Dolce+ 79€ 75min 

Rauhoittaa ihoa tehokkaasti sekä tasoittaa punoitusta. Hoito sopii herkälle iholle, couperosa-iholle ja herkästi punoittavalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin imeytyksen, hieronnan sekä loppuvoiteen.  

Elvyttävä Vita+ 79€ 75min 

Kirkastaa ja ravitsee jättäen ihon pehmeäksi ja joustavammaksi. Hoito sopii ikääntyneelle iholle, veltostuneelle iholle sekä atooppiselle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin imeytyksen, hieronnan sekä loppuvoiteen.  

Primaluce-erikoiskasvohoito 89€ 75min 

Kosmeettinen kuorintahoito ihon uudistamiseen. Ihoa kirkastavassa ja uudistavassa hoidossa käytetään AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat iholle tasapainon. Hoito sopii epäpuhtaalle iholle, juonteisiin, maksaläiskiin sekä iholle, jossa huokoset ovat laajentuneet. Suositellaan myös sarjahoitona.  

Pikakasvohoito 65€ 45min 

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä loppuvoiteen. 

Nuoren ihon puhdistus 60€ 

Alle 18-vuotiaille tarkoitettu ihotyypin mukainen kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen.  

Lisäpalvelu mekaaninen ihonpuhdistus 10€ 

Kasvohoitoihin voi lisätä mekaanisen ihonpuhdistuksen lisähintaan. 


Beauty Studio Aimie myöntää kaikista normaalihintaisista palveluista 15% opiskelija-alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.


Huomioithan että varattu aika tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen varausta puhelimitse tai tekstiviestillä. Jos joudut tämän jälkeen perumaan, on yrityksellä oikeus periä 50% palvelun normaalihinnasta. Peruuttamattomasta ajasta tai juuri ennen varauksen alkua perimme 100% palvelun normaalihinnasta.


Hinnasto voimassa 31.12.2018 asti. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.