Sokeroinnit


Brasilialainen 65€

Brasilialainen (3-6vko) 48

Bikinilinja 29€

Bikinilinjan muotoilu 39€

Brassi + kainalot (3-6 vko) 53€

Biksu+kainalot 34€

Kasvot 15€

Kädet 40€

Selkä 50€

Rinta tai vatsa 29€

Sääret 35€

Sääret (3-6vko) 30€

Sääret+reidet 60€

Sääret+reidet (3-6vko) 50€

Kainalot 20€

Reidet 35€

Brassi+kainalot+sääret 78€

Biksu+kainalot+sääret 59€

Jalkahoidot


 Jalkahoito 75min 59€ 

Kylvetys, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkaus,viilaus, lakkaus sekä rentouttava hieronta 

Hemmottelujalkahoito  90min 69€ 

Kylvetys, jalkaterien ja säärten kuorinta, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus ja rentouttava hieronta 

Pikajalkahoito 30min 30€ 

Kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito 

Kasvohoidot


BIOLINE on italialainen ammattikosmetiikkasarja, joka sisältää monipuolisen valikoiman moderneja kotihoito- ja hoitolatuotteita. BIOLINE käyttää tuotekehityksessään alan viimeisimpiä bioteknologisia tutkimustuloksia jalostamaan ja parantamaan luonnosta saatavien tehoaineiden vaikutuksia. Tuotteet valmistetaan ilman parabeeneja sekä väriaineita ja ne sisältävät vain luonnollisia kasviöljyjä.

Puhdistava Pura+ 79€ 75min 

Puhdistaa ihoa ja tasapainottaa talin eritystä. Hoito sopii epäpuhtaalle iholle, akneiholle sekä rasvoittuvalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, tehoseerumin imeytyksen, naamion ja loppuvoiteen. 

Kosteuttava Aqua+ 79€ 75min 

Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Hoito sopii kuivalle iholle, herkälle iholle sekä pintakuivalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin imeytyksen, hieronnan sekä loppuvoiteen.  

Herkän ihon rauhoittava Dolce+ 79€ 75min 

Rauhoittaa ihoa tehokkaasti sekä tasoittaa punoitusta. Hoito sopii herkälle iholle, couperosa-iholle ja herkästi punoittavalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin imeytyksen, hieronnan sekä loppuvoiteen.  

Elvyttävä Vita+ 79€ 75min 

Kirkastaa ja ravitsee jättäen ihon pehmeäksi ja joustavammaksi. Hoito sopii ikääntyneelle iholle, veltostuneelle iholle sekä atooppiselle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin imeytyksen, hieronnan sekä loppuvoiteen.  

Primaluce-erikoiskasvohoito 89€ 75min 

Kosmeettinen kuorintahoito ihon uudistamiseen. Ihoa kirkastavassa ja uudistavassa hoidossa käytetään AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat iholle tasapainon. Hoito sopii epäpuhtaalle iholle, juonteisiin, maksaläiskiin sekä iholle, jossa huokoset ovat laajentuneet. Suositellaan myös sarjahoitona.  

Pikakasvohoito 65€ 45min 

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä loppuvoiteen. 

Nuoren ihon puhdistus 60€ 

Alle 18-vuotiaille tarkoitettu ihotyypin mukainen kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen.  

Lisäpalvelu mekaaninen ihonpuhdistus 10€ 

Kasvohoitoihin voi lisätä mekaanisen ihonpuhdistuksen lisähintaan. 


Beauty Studio Aimie myöntää kaikista normaalihintaisista palveluista 15% opiskelija-alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Hinnasto voimassa 31.12.2018 asti. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.