Kädet ja kynnet


Käsille tehtävät hoidot voidaan toteuttaa myös kotonasi tai työpaikallasi. Toiminta-alue on pääkaupunkiseutu. Hintoihin lisätään tällöin matkakulut (0,60 e/km). Varaa kotikäynnit aina puhelimitse 050-353 4766/Marikka.

Oman kynnen geelivahvistus

Bio Sculpture- ja GelCare-tuotteilla tehtävä oman kynnen vahvistus tehdään joka kerralla alusta asti, ns. huoltokäyntejä ei erikseen ole. Varaa vanhan BioSculpture-käsittelyn poistolle pidempi aika.

Vahvistus ja värigeeli BioSculpture 68 e
Vahvistus GelCare 48 e
Vahvistus ja lakkaus GelCare 53 e

Oman kynnen pidennys 

Bio Sculpture -kynnet tehdään joka kerralla alusta asti, ns. huoltokäyntejä ei erikseen ole. Varaa vanhan käsittelyn poistolle pidempi aika.

Pidennys, vahvistus ja värigeeli 96 e

Geelilakkaus 49 e

Perinteinen manikyyri 35 e         

Käsien hemmotteluhieronta 20 eKynsienpureskelijan kuntokuuri

Kynsienpureskeluun voi saada apua rakennekynsien avulla. Kuntokuuri koostuu viidestä käyntikerrasta ja sparrauksesta. Bio Sculpture -tuotteilla omiin kynsiin tehdään vahvistukset, joiden alla kynsi saa rauhoittua ja kasvaa. Päiväkirjan avulla selvitämme yhdessä, missä tilanteissa kynsiä pureskelet, ja miten voit näihin tilanteisiin vaikuttaa. Jatkokäynneistä sovitaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Kokonaishinta palvelulle 410 e


Rakennekynsien poisto

Rakennekynnet tulee aina poistattaa ammattilaisella, jotta poisto aiheuttaisi mahdollisimman vähän vaurioita. Älä irrota kynsiä itse, vaan varaa aika meille. Tapa, jolla poisto tehdään, riippuu käytetystä materiaalista ja oman kynnen kunnosta. Lopuksi kynsille tehdään hoitokäsittely ja kevyt hieronta.

Kokonaishinta palvelulle 45 e
Beauty Studio Aimie myöntää kaikista normaalihintaisista palveluista 15% opiskelija-alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Hinnasto voimassa 31.12.2018 asti. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.