Kädet ja kynnet


Aimiessa tehdään niin naisille kuin miehillekin perinteisiä manikyyrejä, luonnonkynnen geelivahvistuksia ja pidennyksiä sekä kestolakkauksia. Olemme erikoistuneet ongelmakynsien hoitoon. Jos sinulla on pureskellut, vaurioituneet tai muuten vain erikoiset kynnet, tervetuloa meille! Kaikkiin hoitoihin kuuluu käsien kuorinta ja kevyt hieronta.

Ainutlaatuinen palvelukokonaisuus on Kynsinöörin kynsienpureskelijoiden kuntokuuri, joka koostuu viidestä käyntikerrasta ja sparrauksesta. Päiväkirjan avulla selvitämme yhdessä, missä tilanteissa kynsiä pureskelet, ja miten voit näihin tilanteisiin vaikuttaa.

Tuotesarjamme

Olemme valinneet vahvistusgeeleiksemme alan hellävaraisimmat ja innovatiivisimmat tuotesarjat, joilla saa kestävän ja luonnollisen lopputuloksen.

Bio Sculpture

Bio Sculpture -tuotesarjalla voidaan tehdä oman kynnen vahvistuksia sekä pidennyksiä. Kynsistä tulee kevyet ja luonnollisen näköiset. Ne sopivat kaikenlaisille kynsille, sillä omaa kynttä ei karhenneta lainkaan. Bio Sculpture on maailmalla ainutlaatuinen, sillä se on kliinisesti testattu ja ns. five free -geeli, eli siitä on poistettu viisi haitallista kemikaalia (kuten formaldehydi). Bio Sculpturen värigeeleistä löytyy hillittyjä klassikoita ja näyttäviä uutuuksia. Kynsiin voidaan lisätä myös koristeita.

GelCare

GelCare-sarja on uusi saksalainen innovaatio, jonka kohdeyleisönä ovat erityisesti hauraiden, murtuvien ja pureskeltujen kynsien omistajat. GelCare-sarjan tuotteista löytyy mm. vitaminoitu geeli sekä geeli, johon on lisätty karvasaineita pureskelun hillitsemiseksi. GelCarella tehty vahvistus on lähes näkymätön, joten se sopii erityisen hyvin perinteisiin mieskäsiin. Geelien päällä voidaan käyttää kaikkia kynsilakkoja.

Toimimme itse GelCaren maahantuojana, ja koulutamme kynsimuotoilijoita, kosmetologeja ja kampaajia sarjan käyttöön.