Ani Koivisto

Repertuaariini Aimiessa kuuluu ripsienpidennykset (joista omaan useamman diplomin), niiden koulutukset, meikkaukset, kestopigmentoinnit, hampaiden valkaisut, parafiinihoidot sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Olen tarkka ja huolellinen, kuuntelen asiakkaani toiveita ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen toteutukseen.

Kaudeudenhoidon lisäksi olen ammatiltani myös valokuvaaja, jota voin hyödyntää esimerkiksi tyttöporukoiden kauneusilloissa. Töitäni ja kuviani pääset näkemään täällä: www.anikoivisto.com

Älä turhaan epäröi ottaa yhteyttä jos jokin asia askarruttaa :)

Nette Laak

Toimin Beauty Studio Aimien kosmetologina. Minulta hoituu sokeroinnit, jalkahoidot, kasvohoidot sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Seuraan trendejä, ja pyrin myös uudistamaan palvelujani näiden mukaan.

Iho on elimistömme suurin elin, eli on sanomattakin selvää, että se vaatii jatkuvaa hoitoa. Autan sinua hoitamaan ihoasi oikeilla tuotteilla sekä saamaan arjen murheet ja stressin taka-alalle. Rentoudu, ja anna minun tehdä päivästäsi parempi.

A little luxury goes a long way!

Marikka Sand

Olen Beauty Studio Aimien vastaava kynsinööri. Kädet ovat ne osa meitä, jonka näemme koko ajan. Niiden hoitaminen ja koristelu saa meidät tuntemaan itsemme huolitelluksi - vaikka makaisimme nuhaisina villasukat jalassa punkan pohjalla. Rakastan sitä ilmettä, jonka hyvin onnistunut manikyyri saa ihmisen kasvoille!

Käyn kanssasi läpi toiveesi ja oman arkesi suomat mahdollisuudet, ja yhdessä kokeilemalla löydämme varmasti juuri sinulle sopivat tuotteet, värit ja mallit.

Vai oletko kenties kynsienpureskelija? Jos haluat kokeilla, auttaisiko sinua säännöllinen sparraus ja kynsihuolto, olen etsimäsi kaveri.

Teen tätä työtä sinua varten, joten tulen myös kotiisi, työpaikallesi tai missä ikinä minua tarvitsetkaan. Olen suorittanut koulutuksia sekä akryyli- että geelitekniikoissa Suomessa ja Saksassa. Tuorein aluevaltaukseni on Bio Sculpture -diplomi.

Don't hesitate to contact me in English! Ich berate Sie gerne auf Deutsch!